Over ons

Naast het opzetten van nieuwe business en het leveren van professioneel advies, is dit onze webwinkel voor standaard artikelen. Deze webwinkel is onderdeel van Zebraport B.V., de intermediair en toeleverancier van duurzame oplossingen voor desinfectie van water en oppervlakten. In de BeNeLux distribueren wij verschillende merken en leveren we diensten, zoals:

BIO-UV

De specialist op het gebied van milieuvriendelijke waterbehandeling en desinfecties systemen zonder gebruik van enige chemicaliën voor oa. Aquacultuur, Aquaria, Zwembaden en Vijvers. Al vele duizenden UV-c apparaten zijn er inmiddels wereldwijd geinstalleerd. Door haar eigen innovaties en ontwikkelafdeling, blijft de Bio-UV Groep sterk groeien. Naast de eerder genoemde produktcategoriën heeft Bio-UV ook nog een gamma aan produkten voor (vuil-) waterbehandeling en in de scheepvaart voor de behandeling van Ballastwater. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk.

Bio-SCAN

De specialist op het gebied van milieuvriendelijke desinfectie systemen zonder gebruik van enige chemicaliën voor alle oppervlaktes. Door haar eigen innovaties en ontwikkelafdeling, blijft de range van Bio-SCAN producten groeien. Voor desinfectie van oppervlaktes in verschillende industriën, zoals Maritiem, Transport, Evenementen, Leisure, Ziekenhuizen, Openbaar vervoer, Retail, Medische voorzieningen, hebben we verschillende oplossingen voorhanden.

Triogen

Deze specialist op het gebied van Ozon, UV-C en AOP (Advanced Oxidation Process), met haar ervaring in waterbehandeling die wel 30 jaar teruggaat, is dit bedrijf in staat u het beste op het gebied van chemicalie vrije waterbehandeling te bieden. Zeker voor commercële aquaria, dierenverblijven en/of aquacultuur kunnen we u met deze partner optimaal adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking .

Intellego Dosimeters

Oze UVC Dosimeters zijn fotochromische indicatoren. Bij blootstelling aan UV-c  veranderen deze UVC Dosimeters zichtbaar van kleur van het startgeel naar oranje, naar dieproze. Ideaal voor het testen van UVc apparatuur of om te kijken of de UVc desinfectie ronde wel goed is uitgevoerd.

Voor aanvullend advies voor complete installaties, componenten of onderdelen nodig heeft of kijk op www.zebraport.com of neemt u vrijblijven contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Team Zebraport

Zebraport B.V.
Postbus 79
5688 ZH Oirschot
T. +31 (0)499-84 75 88
ask@zebraport.com
www.zebraport.com
www.koopzebraport.nl
KvK nr. 73417432
BTW nr.: NL8595.27.955.B.01 

© 2019 - 2024 Zebraport B.V. | sitemap | rss