Over ons

Naast het opzetten van nieuwe busines en het leveren van professioneel advies, is er een webwinkel voor standaard artikelen.

Deze webwikel is onderdeel van Zebraport B.V., de intermediair en toeleverancier van verschillende water en oppervlakken gerelateerde produkten en diensten.

We leveren schoon water met onze partners die we in de BeNeLux vertegenwoordigen, zoals :

BIO-UV 
De specialist op het gebied van milieuvriendelijke waterbehandeling en desinfecties systemen zonder gebruik van enige chemicaliën voor oa. Aquacultuur, Aquaria, Zwembaden en Vijvers. Al vele duizenden UV-c apparaten zijn er inmiddels wereldwijd geinstalleerd. Door haar eigen innovaties en ontwikkelafdeling, blijft de Bio-UV Groep sterk groeien. Naast de eerder genoemde produktcategoriën heeft Bio-UV ook nog een gamma aan produkten voor (vuil-) waterbehandeling en in de scheepvaart voor de behandeling van Ballastwater. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk.

Bio-SCAN

De specialist op het gebied van milieuvriendelijke desinfectie systemen zonder gebruik van enige chemicaliën voor alle oppervlaktes. Door haar eigen innovaties en ontwikkelafdeling, blijft de range van Bio-SCAN producten groeien. Voor desinfectie van oppervlaktes in verschillende industriën, zoals Maritiem, Transport, Evenementen, Leisure, Ziekenhuizen, Openbaar vervoer, Retail, Medische voorzieningen, hebben we verschillende oplossingen voorhanden.

Triogen

De nieuwste toevoeging in ons portfolio is deze specialist op het gebied van Ozon, UV-C en AOP (Advanced Oxidation Process). Met haar ervaring in waterbehandeling die wel 30 jaar teruggaat, is dit bedrijf in staat u het beste op het gebied van chemicalie vrije waterbehandeling te bieden. Zeker voor grote evenmenten of grote oppervlaktes kunnen we hier uitstekend in voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking en offerte.

Delta-UV

Voor vijvers en zwembaden is dit merk een goede keuze.  Dit merk heeft inmiddels al over de gehele wereld geleverd. 

Intellego Dosimeters

UVC Dosimeters zijn fotochromische indicatoren. Bij blootstelling aan UV-c (254 nm) veranderen deze UVC Dosimeters zichtbaar van kleur van het startgeel naar oranje, naar dieproze. Ideaal voor het testen van UVc apparatuur of om te kijken of de UVc desinfectie ronde wel goed is uitgevoerd.

 

  Het Zebraport team                     ask@zebraport.com  | T. +31 (0)499847588  | www.zebraport.com | 5688ZH79 Oirschot

Winkelwagen

© 2019 - 2022 Zebraport | sitemap | rss