Over ons

Naast het opzetten van nieuwe busines en het leveren van professioneel advies, is er een webwinkel voor standaard artikelen.

Deze webwikel is onderdeel van Zebraport B.V., de intermediair van verschillende water gerelateerde produkten en diensten.

 

We leveren schoon water met onze partners die we in de BeNeLux vertegenwoordigen, zoals :

 

BIO-UV 
De specialist op het gebied van milieuvriendelijke waterbehandeling en desinfecties systemen zonder gebruik van enige chemicaliën voor oa. Aquacultuur, Aquaria, Zwembaden en Vijvers. Al vele duizenden UV-c apparaten zijn er inmiddels wereldwijd geinstalleerd. Door haar eigen innovaties en ontwikkelafdeling, blijft de Bio-UV Groep sterk groeien. Naast de eerder genoemde produktcategoriën heeft Bio-UV ook nog een gamma aan produkten voor (vuil-) waterbehandeling en in de scheepvaart voor de behandeling van Ballastwater. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk.

 

Filtrex Srl.

Deze fabrikant van industriële filters voor zoet- en zout water, smeeroliën en brandstoffen. De filters worden in veschillende staalsoorten voor verschillende toepassingen in Italië gefabriceerd. Door haar unieke filtertechnieken zij de produkten te gebruiken in allerlei zware (industriële) omstandigheden.

 

Triogen

De nieuwste toevoeging in ons portfolio is deze specialist op het gebied van Ozon, UV-C en AOP (Advanced Oxidation Process). Met haar ervaring in waterbehandeling die wel 30 jaar teruggaat, is dit bedrijf in staat u het beste op het gebied van chemicalie vrije waterbehandeling te bieden. 

 

© 2019 - 2020 Zebraport | sitemap | rss